Varför skall du välja just min byrå?


Jag har drivit min byrå i snart tjugo år och har därmed lång erfarenhet av juridiska ärenden. Jag har suttit på många förhandlingar i domstolarna och jag har upprättat fler juridiska avtal än jag kan räkna. Det som framför allt kommer med erfarenheten som jurist, är sättet att tänka juridiskt samt logiskt och att lära sig vad som fungerar och vad som inte fungerar i olika mål och ärenden. Man lär sig också att skala av oväsentligheter och fokusera på det som är viktigt, något som naturligtvis gynnar mina klienter.


Jag är väldigt noga med att mina klienter skall känna sig avslappnade i kommunikationen med mig och att de får förtroende för mig. Anledningen till detta är framför allt att det är viktigt att alla omständigheter kommer fram i samtalet med mig, eftersom klienten inte har den juridiska kunskap som krävs för att veta allt som kan ha betydelse. Jag har många gånger upptäckt oerhört viktiga detaljer genom att klienten slappnar av och berättar om andra saker än det som uppenbart rör ärendet eller målet.


Det är dessutom viktigt för mig att klienten känner att han eller hon kan lämna över sina juridiska problem till mig för att slippa tänka på dem själv. Jag är övertygad om att det är lättare att göra det om man känner sig trygg med sitt ombud. 


Välkomna!